Skip links

Una fórmula per identificar els lectors més propensos a subscriure’s

Un nou informe de l’American Press Institute, de Damon Kiesow, editor i productor digital a la Missouri School of Journalism, ofereix una visió pas a pas de com transitar tota una organització de notícies des d’una estratègia basada en publicitat fins a una estratègia d’ingrés de lectors. L’informe explica com recopilar i utilitzar les dades correctes sobre públics de notícies; com es descomponen les sitges de dades interns i s’alineen els departaments per centrar-se en els creixents ingressos dels lectors; i com establir una cultura del “lector primer”. Kiesow, des de the Knight Chair in Digital Editing and Producing at the University of Missouri School of Journalism, defineix termes importants i proporciona llistes de comprovació per ajudar-vos a posar en marxa els vostres esforços.

Entre les recomanacions es troben: Reduir els anuncis més molestos; crear una experiència única per a cada lector: esbrinar qui és més probable que es subscrigui analitzant els passos que es duen a terme abans de realitzar l’acció; establir una cultura reader first.
L’informe analitza els passos, decisions i accions necessàries per passar d’una estratègia d’ingressos “majoritàriament publicitària” a un enfocament centrat en el “lector” que equilibri els ingressos publicitaris i de subscripció mentre es construeixen productes que s’ajusten a aquests objectius. Podeu ampliar la informació des d’aquest link.

Per: API
Font imatge: API