Skip links

Google llança una eina que fa recomanacions personalitzades

Ara, l’anunciant podrà saber si les campanyes tenen el rendiment esperat o si per contra necessiten algun ajust. Si és així, “puntuació d’optimització” oferirà en temps real recomanacions personalitzades amb el seu impacte estimat. Amb només un clic, l’anunciant pot aplicar les recomanacions d’una vegada. “La puntuació d’optimització ajuda a clients i agències que pretenen millorar el seu rendiment a la xarxa de cerca de Google. Si vols aprofitar el potencial del màrqueting basat en dades per obtenir mètriques més útils i un major control, la puntuació d’optimització és la solució que esperaves”, afirma Nick leeder, vicepresident de Vendes per a Grans Clients d’EMEA.

Aquesta companyia posa com a exemple pràctic a l’agència de màrqueting digital Wpromote, que ha fet servir la puntuació d’optimització per millorar la seva estratègia de licitació. Després implementar la licitació de CPA objectiu en una campanya de remàrqueting a partir d’una recomanació, Wpromote s’ha observat un augment del 20% en les conversions i una reducció del 16% en el CPA.

Les marques podran accedir a aquesta nova eina a través de la pàgina de recomanacions de Google Ads, on estarà personalitzada en funció de cada campanya i on s’utilitzaran models estadístics i machine learning. (Font: Marketing News – infografia: Search Engine Roundtable)

Per: Marketing News – Search Engine Roundtable