Skip links

Henneo tempteja l’interès del sector cap a la seva futura plataforma de registre unificat

En un entorn com el digital, on la multiplicitat de canals permet consultar els mitjans des de pràcticament qualsevol lloc, les possibilitats de contactar amb l’usuari són innombrables gràcies a les dades que va deixant durant la seva navegació. Amb la tecnologia adequada, també ho serien les opcions de monetització.

Això és precisament el que es proposa fer el Grupo Henneo amb el desenvolupament de Lover (Local and Vertical). El projecte, seleccionat per Google en la sisena ronda de finançament del fons DNI, es proposa generar un inici de sessió únic per a la premsa digital espanyola que serviria de base comuna per a mètodes de pagament i publicitat programàtica en desenes de webs de mitjans. D’antuvi ja s’ha preguntat a altres mitjans pel seu interès en formar part d’aquesta plataforma.

La idea és seguir el camí obert per Nonio a Portugal, una plataforma de registre unificat que integra al 80% de les capçaleres digitals lusitanes. D’aquesta manera, els mitjans podrien recollir les dades de l’usuari en el moment en què aquest es registrés en qualsevol pàgina web. En els plans d’Henneo es preveu, un cop posada en marxa la plataforma, segmentar l’inventari de dades en funció dels interessos de cada mitjà, com el pagament per continguts, la publicitat, productes comercials o afiliació , entre d’altres.

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia