Skip links

Intel·ligència Artificial: mite contra la realitat en el món de la publicitat digital

En associació amb IAB Europe, Xaxis va realitzar una enquesta paneuropea per comprendre l’impacte actual i futur de la Intel·ligència Artificial (AI) en publicitat digital. Els resultats d’aquesta enquesta es publiquen en un ampli informe.

L’enquesta va buscar els punts de vista de més de 1.000 responsables polítics de la indústria, incloent anunciants, agències, editors i intermediaris.

L’informe va identificar que els responsables de decisions de totes les parts de la indústria reconeixen el valor significatiu que AI pot aportar per obtenir resultats a través de l’ecosistema de publicitat digital.

Molts dels enquestats van coincidir amb l’afirmació que “AI serà la propera revolució industrial”, amb el potencial de proporcionar un canvi instrumental en la indústria de la publicitat digital.

Tanmateix, hi ha feina a fer en termes de fiabilitat i confiança; els enquestats van ressaltar les principals preocupacions que afronta l’AI en la publicitat digital, donant-se de menys en el control humà i en la capacitat d’obtenir coneixements fiables. Es tracta de mantenir un equilibri positiu i productiu entre AI, una força de treball humana i clients finals, l’estudi es va trobar.

Les principals conclusions de l’enquesta són:

  • El 80% dels enquestats van veure AI com la propera revolució industrial.
  • Gairebé un 80% dels enquestats tenen una bona comprensió de l’AI. Els intermediaris eren els més confiats en comprendre AI amb un 91% de confiança o molt. El 80% dels organismes van dir que se sentien confiats en la seva comprensió.
  • S’ha vist que l’AI ha tingut un impacte/influència positiva en els objectius empresarials. Gairebé el 50% dels enquestats van considerar que l’IA va millorar la productivitat i va augmentar l’avantatge competitiu.
  • Es va observar a IA per facilitar l’orientació eficaç i va ser capaç de millorar els objectius de publicitat digital: persona adequada, lloc adequat, temps adequat. De fet, el 61% de les agències van citar una millor orientació; el 43% dels editors i el 53% dels intermediaris. A més, la identificació d’usuaris / usuaris millor qualificats va ser citat en un 30% dels anunciants; 55% d’agències; el 40% dels editors i el 42% dels grups d’interès intermediaris.
  • Els enquestats van ressaltar les preocupacions clau per al futur d’AI com a confiar menys en el control humà (47%) i obtenir coneixements fiables (55%).

Us oferim l’informe complet “Artificial Intelligence. Myth versus reality in the digital advertising world”. Només que CLIQUEU AQUÍ.

 

Per: Iab Europe
Font Imatge: xaxis.com