Skip links

La inversió en publicitat a Instagram es dispara un 120% en només un any

La despesa destinada a anuncis a Instagram s’ha incrementat de forma espectacular en els últims temps. En concret, la inversió publicitària a la xarxa social s’ha elevat un 120% en l’últim quadrimestre de 2018 comparant-lo amb el mateix període de l’any anterior. Així almenys ho publica l’últim estudi quadrimestral de la plataforma de publicitat Kenshoo. Aquest informe, realitzat entre 3.000 agències i anunciants de 60 països, pretén oferir un anàlisi general sobre les tendències de la publicitat en línia en mitjans socials, a l’eCommerce i en els motors de cerca.

La inversió en anuncis a Instagram és més del doble si comparem les dades actuals amb el mateix període de l’any 2017. Sens dubte, una tendència creixent i intensa. Per exemple, en tan sols els últims tres mesos de 2018, la inversió publicitària va augmentar un 43% respecte al trimestre previ. El report també revela que s’està invertint més en Instagram Stories que en el seu feed. En concret, la inversió en els anuncis a Instagram que s’emplacen en els stories va augmentar un 2% en els últims quatre mesos (del 8% al 10%, concretament).

Després de Facebook, la seva empresa matriu que moltes vegades funciona també com adversària, Instagram és la xarxa social amb més pes publicitari en l’actualitat.

NOTA: Us oferim l’estudi The Kenshoo Q4 2018 Quarterly Trends Report. Només heu de CLICAR AQUÍ

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: Kenshoo