Skip links

IV Informe sobre els usuaris de xarxes socials a l’Estat espanyol

Per quart any consecutiu, The Social Media Family ha realitzat un estudi sobre els Usuaris de Xarxes Socials (Facebook, Twitter i Instagram) de les 50 ciutats més poblades d’Espanya. Sabies que Sevilla està enganxada a Facebook? I que a Granada és on més tuiters hi ha per metre quadrat? Et vas imaginar que seria Barcelona la ciutat amb més passió per Instagram? El IV Informe sobre els ususaris de xarxes socials a l’Estat espanyol analitza variables demogràfiques com el gènere, l’edat o l’estat civil dels perfils.

Segons l’estudi, a Espanya hi ha en aquest moment 23 milions els perfils de Facebook, 13 d’Instagram i 4,9 de Twitter. A més, l’informe fa una selecció d’entrades més llegides a la web: tendències i novetats en màrqueting digital per a aquest 2018, el debat sobre els hashtag a LinkedIn i com crear una estratègia de branding.

Com a conclusió, podem dir que Facebook i Instagram són les dues grans xarxes que dominen tant en nombre de comptes com a usuaris a l’Estat espanyol, mentre que Twitter continua la seva caiguda en els usuaris actius. Encara que en gènere estem bastant igualats, les dones prenen la davantera en les dues xarxes. Segueix sent bastant complicat verificar comptes de Twitter, tret que es visqui a Madrid i siguis famós o surtis a TV. Els més joves clarament es decanten per Instagram, on els Influencers prenen cada dia més el control.

Us oferim gratuïtament aquest informe de The Social Media Family, només cal CLICAR AQUÍ

 

 

Per: d’Àmbit d’Estratègia i Comunicació