Skip links

La majoria de les aplicacions s’eliminen en una setmana

Des del gener fins al juliol de 2018, Adjust va analitzar 8.000 milions d’instal·lacions d’aplicacions a tot el món i va trobar que, de mitjana, les aplicacions es van eliminar en 5,8 dies després de la seva baixada. Les aplicacions d’entreteniment es desinstal·len el més ràpid i han durat menys d’un dia de mitjana abans que s’hagin eliminat.

 

Hi ha moltes raons per les quals els usuaris de telèfons intel·ligents abandonen les aplicacions. De vegades l’emmagatzematge del telèfon està massa ple, i prefereixen suprimir la tercera aplicació de repartiment de viatges en lloc de les seves fotos personals per alliberar espai. Altres vegades, les aplicacions s’eliminen perquè són buggy o esgoten la durada de la bateria. La novetat de certes aplicacions també es pot desgastar ràpidament.

Encara que aquests alts nivells de canvis són preocupants per a molts editors d’aplicacions, l’estudi d’Adjust no és una mala notícia per a aquells que intenten deixar de banda les aplicacions. Adjust es va trobar que quatre de cada 10 usuaris reinstal·len les aplicacions que han eliminat. Trobareu més informació en aquest link.

Per: eMarketer