Skip links

El mòbil supera la televisió per consultar notícies

Any rere any, el mòbil li ha anat guanyant terreny a la televisió com a canal per a consultar notícies. De fet, el telèfon intel·ligent s’ha convertit en el rei. Als Estats Units, segons eMarketer, és ja el dispositiu més utilitzat per consultar notícies per sobre fins i tot de la televisió.

A Espanya, passa el mateix quan es compara el mòbil amb les Smart TV. El telèfon intel·ligent, amb el 64% de penetració, és el dispositiu preferit per consultar notícies , enfront del 23% de les Smart TV, tal com assenyala l’estudi Digital News Report.es 2018, elaborat per la Universitat de Navarra, en col·laboració amb el Reuters Institute for the Study of Journalism de la Universitat d’Oxford.

D’altra banda, realitzat en col·laboració amb un equip d’experts en neuromarketing, l’experiència preferida dels usuaris per consultar continguts és el feed infinit de notícies perquè s’entretenen més amb ell, per sobre d’altres opcions com el desktop , ja que el seu ús estimula millor el cervell a segregar més dopamina.

El treball de Taboola, revela, a més, que quan es tracta de continguts en format vídeo, aquells que els van veure en mòbil amb un feed van registrar un 9,44% més emoció positiva en la seva activitat cerebral que els usuaris que els van veure en altres plataformes .

Alhora, es posa de manifest que per als suports, l’experiència de scroll infinit és especialment beneficiosa en mòbil. Després comprar la navegació amb smartphone a 500 suports, s’ha descobert que, en aquells casos en què es va fer amb el feed de Taboola, d’una banda, la taxa de permanència en el site augmentar un 32% i, de l’altra, es va reduir la de rebot un 67%.

Conscients dels beneficis que aporten els feed de notícies, els principals grups editorials, així com capçaleres o agències, els estan utilitzant. Mediaset, OKDIARIO o Europa Press , per exemple, utilitzen el feed de Taboola en gairebé tot el seu trànsit mòbil. De fet, en l’últim trimestre del 2018, van ser més de 200 milions de pàgines vistes de la xarxa de Taboola les que van incloure el format Taboola Feed.

Per: blog.taboola.com
Font imatge: blog.taboola.com