Skip links

Neix ElCaso.cat, diari de successos i crònica negra

Neix ElCaso.cat, diari de successos i crònica negra. El digital s’ha estrenat a la xarxa com a nou diari dedicat en exclusiva a la informació de successos i crònica negra i recupera la marca de la històrica capçalera. Impulsat i dirigit pel periodista José Antich (editor d’El Nacional), ElCaso.com, es presenta com a mitjà compromès que defensa els valors del periodisme modern.

El Caso.cat és un diari que fa de la informació de successos la seva autèntica raó de ser, segons el seu editor. La seva mirada posa el focus en aquells aspectes de l’actualitat que més ens colpeixen i exigeixen respostes ràpides i periodisme desacomplexat. El Caso.cat s’edita en català i castellà i està amatent als successos que tenen lloc a l’estat espanyol, parant especial atenció a tot allò que sacseja la dinàmica informativa a Catalunya.

En la seva presentació, el digital diu “Fets imprevisibles, moltes vegades inexplicables o dolorosos, formen part d’allò que hem decidit explicar amb el màxim detall possible. I ho fem des del compromís amb els valors del periodisme com a eina imprescindible per descriure i comprendre millor la realitat i la seva aplicació a l’entorn digital. Però també des de la íntima convicció que cal dir les coses pel seu nom, tractant les lectores i lectors com a gent adulta i preparada per entomar qualsevol informació, per incòmoda que sigui”. (Font:

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: elcaso.elnacional.cat