Skip links

La noticia més rellevant del moment

La periodista del Washington Post, Margaret Sullivan, és rotunda quan escriu que “el planeta està en un camí ràpid cap a la destrucció. Els mitjans de comunicació han de tractar-ho com si fos l’única història que importa”. És a dir, per Sullivan el canvi climàtic és la noticia més rellevant del moment.

L’informe de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic afirma que el planeta té tot just 10 anys per aconseguir tenir el canvi climàtic sota control, abans que comenci un dany irreparable. Aquí, Sullivan ens diu que “ell món té tot just 10 anys per aconseguir el canvi climàtic sota control, abans que comenci un dany irreparable al problema que requereix atenció constant pels mitjans de comunicació”.

El problema requereix una atenció constant pels mitjans de comunicació, que no s’està rebent. Com el planeta, els mitjans, especialment dels Estats Units, necessiten un canvi radical per mitigar la crisi que s’acosta. Els periodistes i les corporacions de notícies haurien de avançar-se i saber com explicar la major història dels últims temps d’una manera que fomenti el canvi en la població. Us oferim l’article sencer del Post CLICANT AQUÍ.

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Foto: misteriosocultos.com