Skip links

Noves eines de Google per millorar la web mòbil

Google presenta noves eines: amb una es pot comparar la velocitat d’un lloc web concret amb la velocitat dels d’altres empreses i, amb una altra, es pot avaluar l’impacte que tindria en els ingressos una millora de la velocitat.

Un web mòbil ha de funcionar bé i ràpid perquè els consumidors i potencials clients la segueixin utilitzant. Tal és així que Google s’ha proposat millorar el web mòbil perquè el futur de les empreses depèn d’això.

Si un lloc és massa lent o no té les prestacions necessàries, els consumidors buscaran altres opcions. Per això, Google ha donat a conèixer al Mobile World Congress noves eines per ajudar a que les companyies de qualsevol mida coneguin i millorin els seus llocs mòbils:

  1. Anàlisi de la usabilitat i de la velocitat de la majoria dels llocs web visitats en els sectors de vendes al detall, Viatges i Serveis Financers, per identificar els principals serveis mòbils a cada país i en els segments verticals.
  2. A Speed Scorecard: una eina fàcil d’utilitzar que permet a les companyies de qualsevol mida registrar el seu URL per comparar la velocitat dels seus llocs mòbils amb la de les principals marques en 12 països , des de dades de casos reals de l’informe Chrome User Experience Report.
  3. Calculadora: les companyies de qualsevol mida podran registrar la seva URL per veure els ingressos addicionals que podrien obtenir amb la millora de la velocitat de les seves pàgines web.

Buscant inspiració.- Encara que tots els propietaris de llocs web mòbils volen que el seu sigui més ràpid i fàcil de fer anar, a vegades resulta complicat definir què és “bo” pel que fa a disseny i desenvolupament. Google s’ha associat amb experts en experiència d’usuari per llançar un nou estudi comparatiu de llocs web mòbils en el qual s’avaluï la situació actual i s’exposin les millors experiències. En l’estudi s’analitzen els 460 llocs web més visitats de 15 països d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica inclosos en les categories de botigues, viatges i serveis financers.

Les millors 10 marques de retail: Aquest és el gràfic sobre les 10 marques.

Font d’imatges: interactivadigital.com i eshowmagazine.com
Per Interactiva Digital