Skip links

El País incorpora tecnologia de The Washington Post

El País i Arc Publishing, la plataforma digital dissenyada per The Washington Post, s’alien per optimitzar la infraestructura tecnològica del diari. Arc és una plataforma capdavantera que millorarà l’experiència del lector i agilitzarà la producció i distribució dels continguts digitals. El suport reforçarà el procés de transformació digital iniciat fa anys pel diari de PRISA, líder mundial de la informació en espanyol, segons les dades de comScore, mesurador oficial del mercat.

“Arc continua proporcionant capacitats excepcionals a múltiples webs, posicionant la plataforma com la principal opció per a les grans empreses de mitjans de comunicació per optimitzar els seus fluxos de treball i modernitzar el seu conjunt tecnològic complet, alhora que sosté gran varietat de propietats i equips de redacció diferents”, afirma Scot Gillespie, director general de Tecnologia (CTO) de The Washington Post.

Arc ha estat desenvolupada a partir de l’experiència real de treball d’una redacció multimèdia i amb una orientació prioritària a l’entorn digital com la de The Washington Post. Els seus diferents components, ràpids i fàcils d’usar, donaran més autonomia als periodistes, flexibilitzant els fluxos de treball i maximitzant el control sobre la informació publicada i fins i tot sobre el disseny.

Font: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia i Comunicació
Font Imatge: NiemanLab