Skip links

El pla de The New Yorker per arribar als dos milions de subscriptors

Expliquem els plans de la revista The New Yorker per seguir augmentant el seu nombre de subscriptors. A la fi de 2017, la publicació comptava amb 1,2 milions de subscriptors, després de créixer un 12,3% durant aquest any.

L’opció més popular entre els subscriptors és la que ofereix conjuntament l’edició impresa (setmanal) i la digital per 120 dòlars a l’any. Avui, el 65% dels ingressos de The New Yorker procedeixen dels usuaris. L’objectiu de The New Yorker és el de doblar el seu nombre de subscriptors per a l’any 2023, d’aquí a cinc anys.

Segons s’explica en l’article, l’estratègia de creixement passa per atraure nous subscriptors interessats en temes concrets, com la política o els temes culturals. Detectar aquests temes ha permès augmentar el nombre d’autors dedicats als mateixos (la revista ha contractat 15 nous autors durant el passat any que treballen fonamentalment per a la web, i té plans per sumar a altres 10 aquest any). The New Yorker intenta identificar a usuaris interessats en els temes que cobreix mitjançant anuncis segmentats a Facebook i Google.

Els newsletters formen part també de l’estratègia de The New Yorker. El principal, The Daily, té més d’un milió de subscriptors. Una altra via de creixement és la de l’expansió internacional, començant pel mercat britànic i seguint amb altres mercats de parla anglesa.

Us oferim ampliar la informació CLICANT AQUÍ 

 

Per Digiday
Font d’imatge: digiday.com