Skip links

S’està ampliant la ruptura de notícies a Facebook

Quan la gent veu notícies a Facebook, vol identificar fàcilment quan és oportuna. I els editors de notícies ens han dit que volen ajudar a destacar històries urgents a Facebook.

Durant els últims mesos, vam fer una prova que permetia a més de 100 editorials de notícies d’Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Europa, Índia i Austràlia identificar i etiquetar històries com a “notícies d’última hora” a Facebook. Hem descobert que les persones han participat més activament amb històries marcades com a novetats, mostrant-nos que aquest producte ajuda a la gent a trobar notícies importants per a ells.

A partir d’avui, fem:

  • S’està mostrant l’etiqueta de notícies d’última hora a les persones de més països. Tothom a Austràlia, França, Alemanya, Mèxic, Espanya i el Regne Unit és elegible per veure l’etiqueta de notícies d’última hora. Això és a més dels Estats Units i Canadà, on s’ha desplegat completament. Totes aquestes històries també seran etiquetades com a “notícies d’última hora” a CrowdTangle, i estem considerant l’etiqueta com a senyal de puntualitat en el rànquing de notícies d’aquests països.

Veieu el contingut d’aquesta pantalla d’smartphone. “L’indicador” Breaking News “és un pas en la direcció correcta per a Facebook per augmentar la transparència i la urgència en els canals d’informació de les persones”, ens ha escrit Cynthia Collins, redactora off-Platform, The New York Times.

També estem fent millor el producte d’última hora. Hem posat en marxa integracions de tercers amb plataformes com ara Social News Desk i SocialFlow, que permeten als editors fer publicacions de notícies més senzilles a través d’aquestes plataformes de tercers. I hem realitzat ajustaments al producte basats en els comentaris dels nostres socis, que permeten als editors afegir l’etiqueta d’última hora després d’una publicació i eliminar una etiqueta d’una publicació abans que caduqui l’etiqueta.

Durant el període de proves, hem vist que les notícies d’última hora sobre política, delictes, desastres i negocis funcionen millor. Estem utilitzant dades com aquestes per ajudar els editors a comprendre com utilitzar l’etiqueta per connectar persones amb les novetats que necessiten per veure la majoria.

Sobretot, ens complau veure que la gent troba la indicació visual addicional útil, ajudant-los a sentir-se més informats sobre el que passa al seu voltant, quan això succeeixi. A partir de la nostra investigació hem constatat que la gent està d’acord que les històries que veuen etiquetats com a novetats en Facebook són notícies. A mesura que continuem invertint en aquest producte, esperem que la gent estigui encara més acostumada a trobar novetats en News Feed.

Per obtenir més detalls sobre com es trenca la notícia a Facebook, visiteu aquesta publicació.

Per: Joey Rhyu, Product Manager Facebook
Font imatge: Facebook