Skip links

Tendències en màrqueting i comunicació digital per a 2019

S’ha fet públic l’ebook Tendències en màrqueting i comunicació digital per a 2019: la generació que transforma la tecnologia, elaborat per Best en el seu 20è aniversari. Són 17 idees de 17 experts distints que bolquen el seu coneixement i reflexions sobre el futur més immediat de la comunicació i el màrqueting digital a Espanya.

Ignasi Vendrell, fundador i chairman de Best escriu en el pròleg: “Una d’aquestes dimensions és l’objecte del present treball. Concretament, el conjunt de les comunicacions de l’empresa. Tant si es tracta de comunicació quantitativa com qualitativa, cada element que integra el conjunt és per si mateix un vehicle diferent i altament especialitzat, d’acord amb la segmentació tipològica de públics. Però tots aquests elements, sent diferents, són així mateix complementaris. Sota aquest concepte “dialògic” serà pràctic considerar la comunicació com un sistema.

A tall d’inventari, el llibre digital examina aquests llenguatges successivament, començant pel de major magnitud quantitativa, el més massiu, per acabar pel seu oposat: el més minoritari i privat. 1. El llenguatge publicitari mediàtic, massiu. 2. El llenguatge periodístic, la notícia, la novetat que alimenta les notes i comunicats de premsa que l’empresa posa en circulació. 3. El llenguatge altament especialitzat de la comunicació financera. 4. El llenguatge de la cultura organitzacional és purament d’ús intern. 5. El llenguatge executiu; se centra en el nucli de la cúpula directiva i és el llenguatge privat del management estratègic global amb la visió de llarg termini.

El Butlletí us ofereix l’ebook de Best Tendències en màrqueting i comunicació digital per a 2019: la generació que transforma la tecnologia. CLICAR AQUÍ

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: Best