Skip links

Tendències, tecnologies i prioritats de publicitat que conformaran la indústria el 2019

En 2018, la despesa en programàtica va superar el 20% de la inversió total en publicitat digital de les marques a Espanya. Avui dia, l’ecosistema en línia representa el 40% dels pressupostos de les marques de publicitat. Per aquesta raó, Tradelab ha realitzat un estudi de mercat amb la intenció d’analitzar l’evolució del mercat durant l’any 2018. Els objectius de l’estudi són, d’una banda, avaluar el coneixement d’anunciants i agències enfront de la compra programàtica i, per un altre, validar les tendències, siguin a nivell de dispositius i formats amb major inversió o de la progressió en les inversions en l’any.

La publicitat digital és un negoci impulsat pel canvi. Per entendre millor l’impacte d’aquest canvi durant l’any següent, IAS Integral va preguntar a més de 900 professionals de tots els racons de la indústria sobre els reptes que enfrontaven el 2018, les oportunitats en l’horitzó que consideren més importants i com aquests factors impulsaran la indústria canvi global a 2019.

Privadesa de dades:
La regulació no es detindrà en GDPR; els professionals anticipen la normativa de privacitat de dades
més estrictes a tot el món i el 74% dels enquestats hi està d’acord; la normativa de privacitat ocuparà més la seva atenció el 2019.

Reconeixement: Els professionals dels mitjans de comunicació digitals continuen reclamant inversions significatives en una mesura precisa per al 2019; la necessitat d’atribuir un ROI clar segueix sent el major conductor de despesa de marca per segon any consecutiu.

Arriba l’OTT:S’invertiran més diners en OTT, però els mitjans digitals i els professionals volen més educació sobre com fer-ho de manera efectiva per aprofitar el poder de la OTT, com a empreses de dispositius més connectats, mentre els fabricants de televisors augmenten les seves ofertes d’anuncis a través de televisors intel·ligents.

Seguretat de la marca en l’àmbit social: Els professionals de la indústria consideren la seguretat de la marca en matèria social moltimportant, i encara estan dividits sobre si la transparència i els seus reptes reduiran els pressupostos socials

Seguretat de la marca al comerç electrònic: Tenint en compte l’estat de seguretat de la marca a les plataformes de xarxes socials com Facebook i YouTube, i la quota d’Amazon del digital dels EUA, queda clar que el mercat d’anuncis ha de créixer.

NOTA: Oferim als lectors l’informe Pols de la indústria: Tendències, tecnologies i prioritats de publicitat que conformaran la indústria el 2019, realitzat per IAS Integral Ad Science. CLICAR AQUÍ

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: Integral Ad Science