Skip links

Vuit consells per al desenvolupament d’empresa social

La idea d’un negoci en xarxes socials és bastant nova, de manera que les pràctiques recomanades al voltant de com les empreses utilitzen les xarxes socials encara s’estan forjant; és més, encara no s’ha establert un estàndard per a la integració empresarial de les xarxes socials. Això es tradueix en què les xarxes socials representen oportunitats significatives per a les companyies que les adoptin adequadament aviat.

Si realment ens interessa convertir-nos com editors en una plataforma informativa amb més presència a les  xarxes socials, és recomanable seguir els Vuit consells pràctics per al desenvolupament de negocis a les xarxes socials, de Hootsuite, on s’ofereix una sòlida base -des l’avaluació a la execució- per a treure’n un bon profit a la nostra acció social.

S’ofereixen consells pràctics i útils; per exemple: Col·laborar per garantir la coherència, la intel·ligència i l’adequació pel que fa a la marca de les nostres comunicacions. Organitzar-se amb eficàcia centralitzant el control de les nostres plataformes socials alhora que es descentralitzen les conversions que es mantenen a través d’elles. Finalment, es recomana quantificar els aspectes que veritablement importen (pista: no es tracta únicament del nombre de seguidors), de manera que es pugui realitzar un seguiment de la ruta -i els ingressos- des del missatge a les xarxes socials fins a la conversió.

NOTA: El lectors d’El Butlletí poden accedir al document de Hootsuite CLICANT AQUÍ 

Font: Hootsuite – infografia: masquenegocio