Skip links

Generació Z, intel·ligència artificial i nous models de negoci

Aquesta setmana, en l’ambient comunicacional mundial destaca la conferència de periodisme digital, que va tenir lloc el dimecres, 7 de novembre, a Reuters, a Canary Wharf, Londres, on es va divulgar com organitzen els mitjans la Generation Z. Ponents de The Telegraph, ShoutOut Network, BBC i Pink News van explorar el que volen les generacions més joves dels mitjans de comunicació i formes pràctiques de fer-ho.

Per exemple, Pink News va tornar a imaginar completament el seu contingut per al seu públic en Snapchat, repurposant el contingut horitzontal a vertical, mentre que el BBC World Service utilitza un estudi virtual per explicar millor les notícies als joves d’Àfrica. També hem escoltat com la intel·ligència artificial a la redacció pot esdevenir la vostra nova millor amiga.

Els robots encara no poden substituir periodistes, però AI proporciona eines útils que amplien els límits del treball dels periodistes. Els conferenciants van analitzar algunes de les maneres més innovadores d’utilitzar eines AI a la redacció, des del processament de dades fins a patrons d’observació, fins i tot com Reuters està casant- se amb el periodisme humà i el robot. Perque Reuters està impulsant el seu periodisme amb judici humà i capacitat de màquina, utilitzant les eines AI News Tracer i Linx Insight, segons va explicar Reg Chua, editor executiu. Us oferim la crònica que el periodista Jacob Granger publica a News Rewired sobre aquest pas endavant de Reuters. CLIQUEU AQUÍ.

Per: Journalism
Font imatge: Journalism