Skip links

La forma de trobar notícies està canviant

L’editor del New York Times, AG Sulzberger, assegura en la carta de principis d’any que ha dirigit als empleats que s’està observant un canvi en la forma en què la gent accedeix a la informació: “La gent ja no vol llegir les notícies d’una font, escoltar-les en una altra font i veure les notícies en una altra. Les persones estan buscant una única font de notícies en què puguin confiar, en totes les formes”.

Sulzberger, però, assegura que això no ha de desviar l’editor de la seva funció tradicional, tot i que el món “no necessita més contingut, el que més necessita és el gran periodisme. I hi ha moltes maneres en què el periodisme pot ser genial. Les informacions originals en el lloc en el qual succeeixen poden descobrir-nos nova informació important. Els comentaris intel·ligents i experts poden afegir matisos i comprensió. Una narració elegant i ambiciosa pot delectar i entretenir”.

L’editor del NYT acaba la seva missiva afirmant que “la missió de la premsa és buscar la veritat i ajudar a les persones a entendre el món”.

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia