Skip links

Barcelona rebrà l’Informe anual sobre tendències en reputació i gestió d’intangibles

Cada any, Corporate Excellence-Center for Reputation Leadership, publica, amb l’ajuda de la consultora CANVAS-Estratègies Sostenibles i enguany de Dircom Catalunya, l’informe de referència sobre la gestió integrada i excel·lent dels actius i recursos intangibles: Approaching the Future. D’aquesta manera narren, en cada edició, les principals tendències globals, de reputació, sostenibilitat i ètica i bon govern basades en les preocupacions dels executius de les empreses de la xarxa de Corporate Excellence- Center for Reputation Leadership. Aquesta visió privilegiada i experta aporta un valuós mapa dels temes que més es tractaran durant l’any, així com la possibilitat de contrastar-los amb els estudis més punters i les últimes novetats incloses a la nostra biblioteca de coneixement.

Radar de tendències.- L’Informe estableix una sèrie de tendències i preocupacions detectades en l’entorn empresarial.

Qüestionari a l’alta directiva.- Es pregunta als professionals de les empreses membres de Corporate Excellence-Center for Reputation Leadership i socis protectors de Dircom, així com a experts d’institucions acadèmiques, periodistes i altres experts dels àmbits de la reputació i la sostenibilitat sobre quines d’aquestes tendències i preocupacions són prioritàries per a ells. Això permet establir un mapa de temàtiques que marcaran el camí.

Redacció de l’informe.- El mapa de tendències permet elaborar un informe que utilitza fonts secundàries per recolzar els temes més importants de l’any a través de tendències globals, en reputació, sostenibilitat i ètica i bon govern.

Les principals tendències globals de reputació, sostenibilitat, ètica i bon govern que conformen el contingut de l’informe de referència en aquesta matèria: Approaching the Future: Tendencias en Reputación y Gestión de Intangibles 2018, es presentarà a Barcelona –de la ma de Dircom Catalunya- el dimecres, 4 de juliol, a les deu del matí, al Palau Macaya.

 

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia i Comunicació