Skip links

Rànquing de digitals: El Mundo consolida el seu lideratge en usuaris

El Mundo ha completat tres mesos consecutius com a líder entre els mitjans digitals generalistes amb més usuaris únics, segons les últimes dades reportades per Comscore. El diari d’Unidad Editorial va rebre el mes passat 21 milions d’usuaris únics, pels 20,7 milions que va rebre El País. És a dir, la diferència entre les dues capçaleres va augmentar en el mes de maig fins als 300.000 visitants. És la xifra més alta des que El Mundo va aconseguir el liderat al març d’aquest any, després d’un llarg domini d’El País.

No obstant això, la capçalera de Prisa és la primera si es té en compte l’indicador de les visites. El País va registrar al maig 180.700.000 de sessions, que és 4 milions més que les que va rebre El Mundo el mateix mes. Es tracta d’un moviment significatiu, ja que el diari generalista d’Unidad Editorial ha estat al capdavant de la classificació de visites dels últims vuit mesos consecutius. És a dir, El País va tenir al maig menys usuaris que El Mundo, però van ser més fidels. Tot i que el diari d’Unidad Editorial també és líder en pàgines vistes, amb 434 milions, 34 milions més que El País.

La resta de la classificació de digitals generalistes estatals per usuaris únics es manté estable al maig. Després d’El Mundo i El País, segueix instal·lada en la tercera posició el diari barceloní La Vanguardia, amb 18,5 milions de visitants únics; s’acosta a menys d’un milió d’usuaris ABC, que ha crescut un 3% en l’últim mes.

Seguidament, se situa El Confidencial, amb 13,4 milions d’usuaris; 20 Minutos, amb 12,9 milions; El Español, 11,5 milions; OK Diario, 10,5 milions; El Periódico, 9 milions; i El Diario.es, 8,8 milions.

 

Font Imatge: rac1.cat