Skip links

Diversificació de negoci: Vox Media vendrà llicències del seu software per a diaris

Vox Media està provant una nova estratègia de diversificació de negoci: vendre el programari que fa servir per produir històries. La companyia està començant a llicenciar Chorus, la tecnologia que sustenta la cartera de webs que opera, inclosos The Verge, Vox i Recode. Els acords per vendre llicències del seu software permetrien a altres editors utilitzar la tecnologia per crear articles, monitoritzar el nombre de lectors i distribuir contingut en plataformes de xarxes socials, entre altres coses, a canvi d’una tarifa recurrent.

Jim Bankoff, director executiu de Vox Media, va dir que la companyia està en converses amb aproximadament 20 editors de notícies i entreteniment sobre la llicència del programari. La companyia també està considerant llicenciar el programari a clients que no pertanyen a la indústria editorial tradicional, com els comercialitzadors i les marques comercials. Els executius de Vox Media esperen que el negoci de programari brindi una nova i saludable font d’ingressos per a la companyia, una de les nombroses firmes de mitjans digitals recolzades per capital risc que lluiten per una participació en el mercat competitiu de publicitat digital dominada per Google i  Facebook

Bankoff no va dir quants ingressos espera que el negoci de llicències de programari generi o proporcioni. Segons un executiu de Vox Media, la companyia planeja vendre Chorus en diferents nivells de preus depenent de les demandes de cada client amb tarifes en els rangs de sis i set xifres.

 

Per: Vox Media
Font Imatge: Wall Street Journal