Skip links

Els professionals digitals més ben pagats

ISDI revela els sectors que millor paguen als professionals digitals2018.08.28 L’entorn digital és un dels principals motors de la generació d’ocupació a Espanya des de fa uns anys, però no és igualitari per sectors. Segons un estudi intern realitzat per ISDI, els llocs de més categoria i salari es generen en sectors com Consultoria, Finances i Assegurances i Moda, encara que els de Comunicació i Publicitat i les agències estan generant més ocupació.

En paraules de Nacho de Pinedo, CEO de ISDI, “cada vegada més sectors estan sent impactats per la realitat digital i per això les grans corporacions requereixen de manera creixent professionals que sàpiguen gestionar el seu negoci en aquest entorn”.

Així mateix, el CEO insisteix que moltes d’aquestes posicions són per a “llocs tècnics amb focus específic en noves àrees de l’empresa com CRM o Big Data”, però també confirma l’existència d’una demanda molt àmplia de “perfils més integrals capaços de convertir-se en traductors entre el negoci tradicional i les actuals necessitats del mercat”.

El salari mitjà de Comunicació i Publicitat és de 39.000 € bruts. Pel que fa a Agències digitals, el salari mitjà és de 29.904 euros bruts anuals. Quan a Finances i Assegurances demanda professionals de Big Data i eCommerce, amb 44.905 euros bruts a l’any. Els nostres lectors trobaran més informació en aquest link. (Font i gràfic: Reason Why)