Skip links

Els directors de màrqueting preveuen un creixement de la inversió

Les inversions en màrqueting es troben en via alcista, segons una de les conclusions d’una enquesta realitzada per Dentsu Aegis Network en la qual han participat 1.000 directors de màrqueting i responsables sènior de deu països. Aquestes inversions, a més, estan clarament dirigides cap a l’ús de les dades.

Pel que fa a Espanya, l’informe, titulat CMO Survey 2018, ens diu que el 66% dels màxims responsables de màrqueting espanyols consideren que el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) dificultés la construcció de relacions més directes amb els consumidors. És la segona resposta més majoritària, només per darrere d’Alemanya (67%). El 62%, a més, planeja invertir més en plataformes digitals en els pròxims dos o tres anys. D’altra banda, el 65% dels directius espanyols declara estar millorant internament l’ús de les actuals dades de clients per dirigir-se a ells més efectivament, sent el país amb la major taxa de resposta per aquesta opció. els directors de màrqueting espanyols són els que en major mesura aposten (44%) per la generació d’idees per connectar emocionalment amb els seus públics.

Aquest butlletí us ofereix gratuïtament l’informe de Dentsu Aegis Network titulat CMO Survey 2018, només cal CLICAR AQUÍ (Font: Carat)