Skip links

Quin va ser el diari digital més llegit durant el mes de juliol?

Amb les des dades de juliol de comScore El Mundo ha tornat a revalidar el seu lideratge, tant en pàgines vistes com a usuaris únics, i 20 Minutos i El Español van ser els mitjans que més van crèixer respecte al mateix mes de l’any passat. El diari d’Unidad Editorial ha aconseguit aglutinar 18.926.000 usuaris únics durant el juliol i, a més, El Mundo ha sumat 2,4 milions d’usuaris únics en un any, fet que suposa un creixement interanual d’un 15%.

 

La segona posició torna a ser per a El País. Malgrat créixer (passa de 17,8 milions a 18,7 milions el 12 mesos), el diari de Prisa té cada vegada més a prop La Vanguardia, que posseeix 17,4 milions d’usuaris únics. El diari català calca la xifra obtinguda al juny i augmenta la seva audiència en 2,3 milions respecte al juliol de 2017.

 

Fora del podi, ABC torna a obtenir la quarta plaça, amb 13,6 milions d’usuaris únics.  20 Minutos (12,6 milions) fa una estirada mentre El Confidencial (12,5 milions) es conforma amb el cinquè lloc després de baixar un 6,4% respecte a juny i ser la que menys creix de forma interanual.

 

El Español, per la seva banda, s’anota 10,5 milions d’usuaris únics, obrint bretxa amb El Periódico (8,7 milions), que veu com OK Diario (8,4 milions) aguaita la seva vuitena posició. El Diario, el mitjà dirigit per Ignacio Escolar, és l’encarregat de tancar el top 10 amb 7,3 milions d’usuaris únics.

 

Pel que fa al nombre de pàgines vistes, El Mundo també imposa la seva llei i aconsegueix 411 milions. El País, amb 50 milions menys, és segona, mentre que ABC escala fins a la tercera posició 204 milions. La Vanguardia és quarta amb 177 milions de pàgines vistes encara que amb El Confidencial, que collita 172 milions, a molt poca distància.

Per: Prnoticias