Skip links

4 de cada 10 marques publica anuncis en webs insegures

Un recent estudi de Sizmek mostra que el 39% de les marques admet inserir publicitat en llocs web poc segurs. No obstant, el 90% tenen previst augmentar els esforços en seguretat de marca en els propers dotze mesos per millorar aquesta situació.

 

Encara que l’estudi de Sizmek revela que la seguretat de marca (Brand Safety) és un dels desafiaments als quals s’enfronta el màrqueting digital, el 38% de les marques admet haver publicat algun anunci en pàgines web nocives o insegures. Alhora, l’estudi apunta que només el 61% de les companyies compten amb un partner tecnològic que garanteixi la seguretat de marca en les seves campanyes de publicitat digital.

 

Barreres per a la seguretat de marca:

 

  1. Trobar la solució adequada: els anunciants lluiten per garantir la seva seguretat de marca en les seves campanyes de publicitat digital. L’estudi destaca que el 64% dels anunciants assenyalen que implementar una solució efectiva és tot un repte. D’altra banda, el 57% considera que portar-la a terme actualment és molt difícil donat el seu elevat cost.

 

  1. Impacte en el rendiment: el 64% dels enquestats afirma que gestionar la seguretat de marca a les campanyes digitals en entorns negatius millora el rendiment de les mateixes. Alhora, el 71% considera difícil aconseguir l’abast previst per a les seves campanyes tot i arribar al públic adequat en el context precís.

 

  1. Impacte en les regulacions de privacitat dels consumidors: el 77% de les empreses preveuen que les normatives sobre protecció de dades, com la GDPR, dificultaran que les marques arribin al seu target adequat a través de tercers.

 

Noves prioritats

Al costat de tot això, l’estudi de Sizmek proporciona una sèrie de consells perquè les marques puguin obtenir els millors resultats amb les campanyes de publicitat digital.

 

  1. Escollir els partners adequats: el 62% de les companyies admet la complexitat de l’entorn digital i dels suports digitals. D’altra banda, s’assenyala que cada vegada més marques busquen que hi hagi una relació més eficient i transparent amb els proveïdors de publicitat digital: a) El 64% considera prioritari reduir el nombre de partners tecnològics; b) Un 76% estima capital aconseguir major transparència en l’inventari de les plataformes digitals. c) Un altre 63% creu que els walled gardens no ofereixen un inventari prou transparent.

 

  1. Assumir les responsabilitats: en analitzar la responsabilitat sobre el brand safety, el 38% de les marques apunta que ha de ser una obligació de la pròpia companyia. Mentre que un altre 24% considera que ha de recaure en el costat de la de demanda.

 

  1. Destinar inversió a millorar el “Brand Safety”: el 80% de les companyies sosté que arribar al públic en un context digital adequat és una prioritat per al proper any. A més, entre aquestes, un 78% té previst, en el mateix període, millorar el màrqueting contextual.

 

Feu clic a continuació per descarregar la còpia dels resultats de l’Enquesta de màrqueting 2018: una mirada més important als mitjans de comunicació, la seguretat de marca i les associacions. CLICAR  

Per: Per Interactiva Digital
Font imatge: pbs.twimg.com