Skip links

Nova versió del Firefox, aquest cop per navegar en realitat virtual

Mozilla acaba d’ anunciar el llançament d’una nova versió del seu navegador, aquest cop es diu Firefox Reality i està dissenyat per a “la web immersiva”, és a dir, per navegar usant ulleres de realitat virtual. Disponible a la botigues d’aplicacions per Oculus, Viveport i Daydream, es tracta d’ un navegador completament nou i dissenyat des de zero per a funcionar tant en realitat virtual com augmentada (realitat mixta).

 

Mozilla havia anunciat a principis d’abril d’aquest mateix any que estaven treballant en el projecte, un que vindria a ser el primer navegador multiplataforma i més codi obert per realitat mixta. Firefox Reality, segueix també els altres principis de Mozilla, un navegador que posa primer el control i la privacitat. Aquest navegador fa servir el motor Quantum dels navegadors mòbils de Mozilla.

 

Encara que alguns creurien que el Firefox Reality està pensat només per a una experiència en tres dimensions fent servir les teves ulleres, Mozilla ha decidit oferir la possibilitat de gaudir de la navegació 2D de la mateixa manera, i de canviar entre una i altra sigui el més indolor possible.

Per: Omicrono – gràfic: The Mozilla Blog
Font imatge: ffp4g1ylyit3jdyti1hqcvtb-wpengine.netdna-ssl.com