Skip links

Com són de socials els mitjans de comunicació socials?

Globalweb Index realitzat un estudi especial per investigar què significa “social” en el paisatge actual: els usuaris encara estan entusiasmats amb l’element social de les xarxes o tenen per “social” significar coses diferents a mesura que el concepte madura i evoluciona?

El paper dels mitjans socials ja no és només “social”. Sens dubte, s’ha convertit en una “extensió sensorial” dels consumidors: veiem, aprenem, comprem, recomanem i mostrem els nostres interessos a les xarxes socials. Però això també significa que els usuaris poden estar aclaparats amb contingut i funcions socials i intenten “reduir-ne la mida” per fer només el que els proporciona naturalment en aquestes plataformes en lloc de tot l’anterior.

 

En l’estudi de Globalweb Index s’analitza el rol que juguen les xarxes socials en la vida quotidiana de les persones. El 50% encara utilitza mitjans socials per mantenir-se en contacte amb amics i familiars, però un component molt proper és el contingut divertit i entretingut que fa que les persones tornin a les xarxes socials (42%). Trobareu més informació sobre aquest estudi CLICANT AQUÍ.

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: blog.globalwebindex.com