Skip links

Velocitats cada vegada més altes contribueixen al creixement del consum “no tradicional” de la TV

Es tracta d’un estudi de SpotX sobre les tendències globals de la televisió i el vídeo. Les tendències i les dades poden ser útils per entendre el curs de les inversions a la tele a Espanya i Europa en general, en vista dels que està passant el dels EUA. Ja sabem que encara les inversions a la tele tradicional encara són molt sòlides, segons les dades dels primers 6 mesos de 2018, però sí que els hàbits dels consumidors segueixen evolucionant. L’estudi es focalitza en les següents observacions:

1. La televisió lineal segueix sent el pilar del consum. 2. Velocitats cada vegada més altes contribueixen al creixement del consum “no tradicional”. 3. Mòbils i xarxes mòbils estan transformant el consum de la tele i el vídeo. 4. Les subscripcions per les plataformes de streaming (SVOD i MVPD) fan que els consumidors puguin accedir a únicament els canals que els interessen

A més d’aquestes observacions, l’informe aporta dades sobre la manera en què els anunciants estan modificant les seves pràctiques en la compra de mitjans: a) El 80% de maketers indiquen la importància d’un abast cross-screen, per accedir a les audiències. b) El 94% d’editors van dir que les dades de tercers són el vehicle principal per acostar-se a la compra basada en l’audiència i Addressable TV. c) El 78% dels enquestats als EUA van dir que almenys 20% dels seus ingressos o despeses vindran de la publicitat en Addressable TV, o televisió d’anuncis dirigits, com ho demostren la importància de les dades.

Us oferim l’estudi complert de tendències globals de televisió i vídeo, original d’Spotx. Només cal CLICAR AQUÍ

Per: Mediàtic/Àmbit d’Estratègia
Font imatge: MarTech Series