Skip links

Chronicle Week es presenta com el diari setmanal gratuït més gran de la Gran Bretanya

L’editor de l’Express & Star ha llançat el diari gratuït setmanal més gran de la Gran Bretanya per als lectors del Black Country i els seus voltants. Amb cinc edicions que cobreixen Wolverhampton, Walsall, Sandwell, Dudley i Cannock, la capçalera s’ha dotat d’un aspecte modern per atreure als 272.000 lectors objectius, amb l’objectie de generar una resposta més forta per als anunciants. Basant-se en el patrimoni de la versió gratuïta de Chronicle del MNA, que substitueix, el diari es distribuirà a les llars amb perfils demogràfics alineats amb el públic objectiu dels anunciants.

Amb un disseny contemporani i formes noves de publicitat, el llançament de la cadena Chronicle imprimeix 210.000 còpies entregades a través de la distribució porta a porta. També estarà a la venda en més de 250 llocs de venda de premsa a tota la zona. Les històries locals es mostraran al llarg de cada edició, amb una completa redacció de les notícies regionals de la setmana.

El llançament de Chronicle Week coincideix amb una campanya de màrqueting per promocionar el nou títol als anunciants locals. Al costat del nou producte, MNA continuarà publicant el setmanari gratuït Stafford Express & Star. L’editora MNA publica dos dels diaris regionals més importants del Regne Unit, l’Express & Star i la seva germana en paper Shropshire Star.

Per: Express & Star
Font imatge: Express & Star