Skip links

50 maneres per convertir-se en mitjà de pagament

S’ha donat a conèixer 50 maneres de crear mitjans de pagament, un informe especial sobre la perspectiva patrocinat per Sovrn i escrit per un col·laborador habitual de WNiP i el professor de la Universitat d’Oregon, Damian Radcliffe. Des del comerç electrònic fins a les associacions d’afiliació, programació d’anuncis natius, pagaments i micropagaments, exposicions a creuers, aquest informe té com a objectiu despertar noves idees i reafirmar les estratègies d’editors existents.

És especialment recomanat per a editors i professionals de la indústria que busquen una visió general completa de les múltiples oportunitats de ingressos disponibles, si aquests esforços us permetran arribar a nous públics o ajudar-vos a reduir el nombre de superusuari. 50 maneres de fer el pagament de mitjans es divideix en sis capítols que sustenten els principals controladors d’ingressos dels editors: pagaments, subscripcions, publicitat, models sense publicitat, esdeveniments i comerç electrònic.

L’informe també inclou un apèndix complet que enllaça les històries amb casos i exemples de totes les estratègies de ingressos cobertes. En definitiva, és un recurs gairebé necessari per als editors que volen diversificar i ampliar la seva base d’ingressos. (Font: WNIP – infografia: What’s New in Publishing)

NOTA: El Butlletí us ofereix gratuïtament l’informe complet 50 Ways To Make Media Pay. Només cal CLICAR AQUÍ

Per: WNIP – What’s New in Publishing
Font imatge: What’s New in Publishing