Skip links

Les previsions de creixement de la inversió publicitària en el món també s’alenteixen

Sí fa uns dies es coneixien les pitjors previsions dels anunciants espanyols sobre el comportament de la inversió publicitària i aquest dimecres la inversió a Catalunya de la ma de Media Hotline, l’estudi de la firma especialitzada en informació de màrqueting WARC també reflecteix un empitjorament a escala mundial per a l’any en curs.

Segons les dades d’aquesta firma, que cita el web, el 2019 la inversió publicitària en el món creixerà el 4,3% fins a arribar als 541.000 milions d’euros. L’increment serà inferior al del 5,4% registrat l’any passat i que va ser el més alt des de 2011. Entre els motius que expliquen l’alentiment es troba el sector de la publicitat digital que mostra símptomes de debilitat, més enllà del duopoli exercit per Google i Facebook.

L’informe de WARC assenyala que les previsions es basen en dades procedents de 96 països. En aquest sentit, la previsió de WARC per a Europa Occidental és d’un creixement del 3,5%, després d’haver-ho fet al 9,2% el 2018. (Font i infografia: Advanced Television)

NOTA: Podeu accedir al text sencer d’aquest article d’Advanced Television des d’aquest enllaç.

Per: Advanced Television
Font imatge: Advanced Television